Julia (13 jaar)

Enthousiast ondernemend sociaal

Julia woont bij haar opa en oma in Houten. Zij kan niet langer volledig bij haar opa en oma wonen. Daarom zoeken we een pleeggezin in Houten waar zij doordeweeks kan zijn. In het weekend zal Julia voornamelijk bij haar opa en oma verblijven.

Julia zit in groep 8 van het regulier onderwijs. Na de zomer start Julia op een vmbo/havo school in Houten waar zij zich kan ontwikkelen en haar leerniveau kan ontdekken. Ze is een actief, vrolijk meisje van 13 jaar die graag met haar vriendinnen optrekt. Ze houdt van geschiedenis en vindt het leuk om musea of kastelen te bezoeken. Ook trapt ze graag een balletje.

Voor Julia zoeken we pleegouders die belangstelling hebben voor haar interesse, haar uitdagen zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Zowel een gezin met of zonder kinderen komt in aanmerking. Er vindt een screening en matching plaats van de personen die zich aanmelden en geschikt lijken te zijn.
Ben jij degene die we zoeken voor dit meisje, of wil je meer informatie, neem dat contact op met Ellen van Ravenswaaij via eravenswaaij@youke.nl of mobiel: 088-1705363

Wij nodigen je uit om ook contact met ons op te nemen als je niet in deze regio woont maar wel interesse hebt in pleegzorg.

Vanwege privacy redenen is de foto uit de beeldbank van Youké en ook de naam Julia is fictief.