Programma

Op donderdag 27 december van 10 tot 12 uur mogen we gebruik maken van de overdekte schaatsbaan in Amersfoort, die meer dan 600 vierkante meter meet. Een stukje van het paviljoen wordt voor Youké Pleegzorg afgezet. Daar hebben we een lekkere beker chocolademelk mét slagroom klaar staan!
De ijsbaan mag alleen met schaatsen betreden worden en handschoenen zijn verplicht. Er zijn (gratis) schaatsen beschikbaar maar eigen schaatsen meenemen mag natuurlijk ook.

Voor wie

Als pleegouder ontvangt u deze uitnodiging. Eigen kinderen zijn natuurlijk van harte welkom maar ook broertjes en zusjes van uw pleegkind zijn welkom. Misschien is het leuk en mogelijk om ook de ouders uit te nodigen. Mocht u hierover willen overleggen, neem dan contact op met uw pleegzorgbegeleider.

Datum en locatie

Donderdag 27 december van 10 tot 12 uur. Winterparadijs, Eemplein Amersfoort. Het Eemplein ligt op 11 minuten lopen van het station. De dichtstbijzijnde parkeergarage is “parkeergarage Eemplein”. Deze bevindt zich onder het Eemplein.
Voor meer info zie ook:
http://www.winterparadijs-amersfoort.nl

Aanmelden

U kunt zich tot 21 december aanmelden door een mail te sturen aan Lineke: lvisser@youke.nl
Vermeld in de mail: de naam van uw pleegkind, met hoeveel personen u komt en hoeveel personen er willen schaatsen (en gebruik willen maken van beschikbare schaatsen). Er zijn 150 plekken beschikbaar, dus wees op tijd met het opgeven.
Voor vragen kunt u mailen met Lineke!

Deel dit bericht: