Programma

Vanaf 12:15 uur is iedereen welkom en zal het festival officieel geopend worden, waarna er genoten kan worden van een lekkere lunch. Om 13:00 uur begint het actieve deel van het festival en zijn er allerlei verschillende activiteiten en workshops te doen. Ben je creatief, sportief of muzikaal? Ben je wat rustiger of juist graag actief? Er zijn tal van activiteiten en er is voor elk wat wils! Laat bijvoorbeeld je muzikaliteit zien tijdens een workshop djembé spelen, laat je nagels lakken of doe één van onze Oudhollandse spelen. Ook is het weer mogelijk om je te laten schminken, kan je creatief zijn met cupcakes of kan je je uitleven op het springkussen!

Voor wie en locatie

Alle pleegouders, pleegoma’s, pleegopa’s, pleegkinderen en (pleeg)broers en (pleeg)zussen van Youké.

Youké Waterdaal 2 3817 GV Amersfoort
(gratis parkeergelegenheid voor de deur)

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je aan! Dit kan tot 8 september door te mailen naar: eravenswaaij@youke.nl o.v.v. “Aanmelding Pleegzorgfestival”. Geef hierbij je naam door, dat van je pleegkind, met hoeveel personen je komt en of je bij de lunch aanwezig bent (plus eventuele dieetwensen). Bellen kan ook! Neem dan contact op met Ellen van Ravenswaaij Tel. 088 170 5363.
Wat als je er graag bij bent, maar niet de hele dag kan komen? Geen probleem! Geef het bij het aanmelden even door zodat we er rekening mee kunnen houden.

Tot ziens op het Pleegzorgfestival!

Feestelijke groeten,
Team Youké Pleegzorg

Deel dit bericht: