Pleegouders gezocht voor dialoogsessies in februari

Pleegouders gezocht voor dialoogsessies

Een goede samenwerking met hulpverlening en ouders is belangrijk om een pleegzorgplaatsing te laten slagen, maar het is soms ook best ingewikkeld. Daarom zijn we gestart met het project ‘Samenwerken binnen pleegzorg’, waarin we dialogen organiseren tussen de verschillende partijen. Het doel is om meer begrip voor elkaar te krijgen en zo de samenwerking te verbeteren.

Aan iedere dialoog doen drie pleegzorgbegeleiders, drie jeugdbeschermers en zes (pleeg)ouders mee. Twee gespreksleiders begeleiden het gesprek. In het gesprek leer je meer over ieders rol en afwegingen, zodat je in de toekomst meer rekening met elkaar kunt houden.

De uitkomst wordt vervolgens anoniem breed gedeeld binnen de organisaties.

De eerstvolgende dialoogsessies staan gepland op;

Donderdag 11 februari van 13-15 uur online 
Dinsdag 16 februari van 13-15 uur online 

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link Hier vindt u meer informatie en een overzicht van overige data, tijdstippen en plaatsen van de dialogen. U kunt zich voor een willekeurige dialoog aanmelden, dat hoeft niet een dialoog van uw eigen pleegzorgorganisatie te zijn.

Voordat u zich aanmeldt voor een dialoog, moet u een account aanmaken via de website van de NVP: www.denvp.nl (rechts bovenin). Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u zich aanmelden voor een dialoog met uw inloggegevens.

Deel dit bericht: