Kom jij als pleegouder van Youké de Pleegouderraad (POR) versterken?

Voel jij je betrokken bij pleegzorg en ben je praktisch ingesteld? Dan zoeken we jou als lid van de Pleegouderraad (POR) van Youké.
 
In de pleegouderraad denk je mee en praat je mee over onderwerpen die van belang zijn voor pleegzorg en in het bijzonder voor pleegouders, zoals de begeleiding van pleegouders en de mogelijkheden voor aanvullende hulp. Juist jij weet waar pleegouders en pleegkinderen behoefte aan hebben.
 
Door samen op te trekken en goed te luisteren naar de adviezen en tips van de POR kan Youké de pleegzorg en pleegouderbegeleiding verbeteren. Jouw inbreng en inspiratie is van betekenis!
 
We streven naar een voltallige POR in 2022. Een aantal pleegouders hebben al enthousiast gereageerd op de oproep, maar we kunnen nog steeds mensen gebruiken. Met elkaar is het leuker en bovendien kun je dan de taken verdelen. Youké zorgt voor extra ondersteuning bij deze nieuwe start. Het is belangrijk dat je iets voelt voor medezeggenschap, maar ervaring is niet nodig. Voor je bijdrage in de POR ontvang je een kleine vrijwilligersvergoeding.
 
Enthousiast geworden? Leuk! Dan horen we graag van je. Twijfel je nog en wil je er eerst eens over praten, dat kan ook. Mail met vragen of om je aan te melden naar bestuur@youke.nl.

Deel dit bericht: