De Pleegzorg Familiedagen op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 gaan door!

We zijn blij om u te vertellen dat de pleegzorg familiedagen doorgaan! Hieronder vindt u aanvullende informatie over de familiedagen.

Om de veiligheid van (pleeg-)kinderen en pleegouders te kunnen waarborgen is besloten om vooralsnog geen extra tickets voor het evenement te verkopen. In de huidige situatie vinden wij dat niet verantwoord. Mogelijk dat hier eind oktober verandering in komt.

Zoals de situatie nu is, is het niet nodig om bij de entree en horecapunten op het park een Coronapas of een QR-code te tonen.

Er is geen negatieve testuitslag nodig om naar Duinrell te kunnen.

Volgens de huidige norm is tijdens de Pleegzorg Familiedagen de anderhalve meter regel niet meer van toepassing en kunnen de attracties weer volledig worden bezet. De wachtrijen kunnen hierdoor sneller doorlopen.

Uiteraard is het van belang dat men elkaar blijft respecteren als er wel prijs wordt gesteld op anderhalve meter afstand.

Duinrell is afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en de mogelijkheid blijft bestaan dat de Pleegzorg Familiedagen op het laatste moment geannuleerd moeten worden. Natuurlijk gaan we daar niet vanuit, maar voor alle zekerheid en om teleurstellingen te voorkomen is het toch goed om dit vast aan te geven.

Eerder aangeschafte tickets blijven geldig.

Zijn er tickets gekocht voor de zaterdag, dan is men met die tickets welkom op zaterdag 6 november 2021.

Zijn er tickets gekocht voor de zondag, dan is men met die tickets welkom op zondag 7 november 2021.

De eerder gekozen aankomsttijd is ook van toepassing op de nieuwe datum.

Er worden geen nieuwe tickets verstuurd. Het is van belang dat de tickets goed worden bewaard.

Voor vragen met betrekking tot aangeschafte tickets voor de Pleegzorg Familiedagen s.v.p. rechtstreeks contact opnemen met Duinrell via sales@duinrell.nl.

In de hoop hiermee op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Deel dit bericht: